divendres, 17 de desembre del 2010

PASTIS DE PIANO





Demà serà un dia molt especial, celebrem l'aniversari de la Laia, la meva filla, ha fet deu anys.
La Laia es la nostra pianista, ens encanta quan desprès de dinar, sobre tot en festes familiars ens toca alguna peça de les que ha après nova, ella es molt vergonyosa i ho passa malament quan ha de fer audicions amb públic, a sortit a sa mare.... que hi farem, com deia el meu avi, si  volem heretar la  caseta de la platja també ens hem de quedar amb alguna altre cosa no tant bona.
Aquí us deixo una mostra de l'audició de nadal.



Per això, he volgut fer-li aquest pastís amb forma de piano de cua, se que no es molt perfecte, però qui ho es avui en dia.
El coc es de xocolata i la cobertura es de fondant de núvols, el que més ha costat ha sigut posar la tapa, feta de xocolata blanca.
Les espelmes , també son de xocolata fondand i crocanti.

La Puri li ha fet a la Laia aquestes Bizcoboles, amb els retalls que van sobrar del coc, ha que són  super xules!!
Quina traça.!!
FELICITATS BONICA!!

17 comentaris:

  1. Montse, Quina xulada!! i saps? el millor es que ho he pogut compartir amb tu.
    Gràcies per deixar-me participar.
    Una gran abraçada.
    La teva amiga.
    Puri

    ResponElimina
  2. Hola Montse!
    Quin pastís més xulo!! M'imagin que la teva filla degué tornar boja d'alegria quan ho va veure. He arribat aquí a través de cooking lovers, veig que formau un bon equip. Ànims que estiré esperant veure les vostres receptes! Ah, i benvinguda al món blocaire! Una abraçada. Paula

    ResponElimina
  3. Hola Montse,
    Com la Paula t’he trobat per a la referència que ha fet a Cooking lovers. Et desitjo molta sort i que gaudeixis tant com ho faig jo en el món blocaire.
    Ha estat molt maco, llegir la teva entrada escoltant l’audició ... Felicitats pel pastís i felicitats a la Laia ! Una abraçada, Eri
    Per cert! A mi també el que més m'agrada és fer pa!

    ResponElimina
  4. UAAAAAUUU!!
    Quasi ploro i tot quina emoció quan veus que escriuen al teu blog i et feliciten..!!
    Moltes felicitats Montse, No paris i fes pa.!!
    Petonets
    puri

    ResponElimina
  5. Puri, quin subidon quan he obert el blog!!!!, la veritat es que he quedat sorpresa i encantada. graciès guapa per la paciencia que tens amb mi, espero seguir fen cosetes juntes per sempre.

    Paula moltes graciès per passar pel meu humil blog, com li he dit a la Puri estic encantada de tenir els vostres comentaris, jo ja conec el teu blog i m'agrada molt. petonets

    Eri, ara mateix vaig a visitar el teu blog, segur que trobaré pa, a veure si en faig d'una vegada i el poso al blog, ara que m'heu pujat l'autestima amb els vostres comentaris no puc parar de fer mes cosetes, graciès per visitar-me.

    ResponElimina
  6. Hola de nou Montse,
    Com he vist que t'has passejat pel meu bloc ja hauràs vist que només tinc 2 receptes de pa! Es que porto molt poquet amb el bloc i deixo les receptes de pa per després del Nadal. Espero impacients les teves eh? Petons.

    ResponElimina
  7. HOla Montse...ànims i que quedi clar que aqui cadascú fa el que pot...això no és cap concurs...M´agrada el nom del teu bloc.

    Petons...a tu i a la pianista

    ResponElimina
  8. graciés Cristina, per cert hem sembla que intentaré fer el pastis de ferrero rocher que tens al teu blog, desde que l'he vist aquest matí que en tinc ganes, te una pinta!!! fins aviat guapa!

    ResponElimina
  9. Felicitats per a la Laia! i també per l' artista que ha fet aquest pastís, segur que la teva filla ha quedat encantada.

    ResponElimina
  10. Quin pastís més bonic!!! Segur que va ser una festa estupenda i el pastís li deuria fer molta il·lusió. La meva filla farà els deu aquest any que entrem. Que maques, és una bona edat, cal disfrutar-les. Moltes felicitats a les dues, a ella pels anys i a tu per la part que et toca.
    Una abraçada.....

    ResponElimina
  11. gracies a totes, es una passada començar aixi, hem dona molta força per fer cosetes i aixo que a mi hem costa molt posar-mi, m'agrada molt cuinar pero, posar les coses que es fan al blog no nomes dur feina, de fet jo encara no m'aclaro amb el funcionament, si no fos per la Puri que hem fa de tecnic-asserora-animadora... vinga doncs, a la feina que ja faig tard!!!!

    ResponElimina
  12. hola montse!
    veig que aquest bloc és calentet, acabat d'estrenar, per tant, primer de tot felicitar-te per la iniciativa, després pel pastís, i finalment, felicitar la pianista.
    el meu fill també ho era (en fer-se gran ho ha deixat) i encara recordo l'emoció de les audicions.
    bones festes!

    ResponElimina
  13. Endavant Montse!!!!... nosaltres tb som bastant novates en tot això del mon dels blocs, però de veritat que enganxa i molt!!!! jajajajaja... i tothom fa el que pot! et diré que jo no tinc ni idea de cuinar!, de tant en quan... cau algun que altre plat (res de l'altre mon).... jo m'encarrego de la part informàtica!!! jejejeje....
    Cuida't i enhorabona! ahhhh i felicitats per la Laia!!!
    Neus
    BONES FESTES!!!

    ResponElimina
  14. Manel, ara riuràs, pero l'altre dia amb la meva amiga Puri de cooking.lovers, comentavem que haviem de conseguir tenir comentaris masculins, i mira...dit i fet. graciès, vaig a trucar a la Puri i fer algun comentari sobre algun desitx incomplert, a veure si també es cumpleix. (abans pero passaré pel teu blog.)

    ResponElimina
  15. Tast de cuina, graciès per la vostra visita, evidentment sera tornada ( m'encanta anar a veure els blogs del que hem deixen comentaris, es com quan comences un llibre nou) , a mi lo que hem faria falta seria tenir un encarregat de la part informàtica del meu blog, es el que hem fa més mandra, cuinar m'encanta, pero fer fotos, penjarles, posar un marc bonic, ...es el que encara no domino, pero en fi ...vaig a veure com ho tens tu, je,je,je

    ResponElimina
  16. acabo de conocer tu blog y me ha encantado, nos veremos mas pro aqui un beso guapisima

    ResponElimina