divendres, 10 de desembre del 2010

GALETES DECORADES

TO BE OR NOT TO BE....
Avui en dia sembla que si no estàs a la web, no ets ningú. Fa dos mesos que tinc aquest blog obert sense haver escrit res en ell.  
La meva amiga Puri de cooking lovers, que os recomano que passeu a visitar-lo, no para de recordar-me que haig d'escriure, ella va ser la que va introduir-me en els blogs de cuina, i quin vici!! des de aleshores, no puc anar-me a dormir abans de les 12 de la nit anant d'un blog a un altre.

A mi el que més m'agrada es fer pa, diuen que el faig  molt bo, però la primera entrada m'agradaría que sigués amb ella i hem estat dos dies fen galetes.

Està clar que abans de final d'any havia d'escriure alguna cosa i no quedaven gaires dies,.

Les galetes han estat fàcils de fer, però decorar-les ha sigut una feinada, a mitja tarde a arribat la Gemma i ens ha ajudat. Gràcies Gemma!!
La Puri, ha sigut una mica mandona i Marisabidilla, -Gemma així no, Montse no tan ràpid- i  no ha volgut parar fins acabar totes les galetes, hem rigut molt. He de reconèixer que sense ella tot això no s'hauria dut a terme, es a dir, ni blog ni galetes.
Au!! ja ho hem encetat,(el blog) Ja existeixo (al mon d'Internet... al altre ja existía)
TO BE OR NOT TO BE, THAT'S THE QUESTION.


BON NADAL!!!

6 comentaris:

  1. Estimada Montse, la veritat es que les galetes han sortit molt be, però l'important ha estat que m'ho he passat molt, però que molt be amb tu, i estic molt contenta d'haver-te conegut.Espero repetir moltes vegades encara que no siguin galetes, felicitats pel teu blog
    petons Puri

    ResponElimina
  2. Hola Montse, benvinguda al món dels blocs. Espero poder anar veient les teves receptes!
    Mglòria de Gourmenderies

    ResponElimina
  3. Puri ets única, amb tu es divertit fer galetes, anar a caminar, anar al corte ingles i fins i tot fer dieta!!!!! a la fi has conseguit que obri el meu blog, gracies guapa.

    Mglòria, quina ilu que una bloguera com tu entri al meu blog, jo fa molt de temps que et segueixo, m' encanta el teu blog.

    Ptons, Montse

    ResponElimina
  4. Hola Montse, vinc del blog de la Puri i mencanta les cosetes que feu ,aixi dons ,em quedo com seguidora teva x no perdrem res...

    petons de magdala13

    ResponElimina
  5. hola guapa, ja he estat al teu blog, m'agradat molt, haure de provar de fer les cosetes que hi surten, a partir d'ara estem conectades. petonets

    ResponElimina
  6. Amb aquest nom tan evocador no podia deixar de venir a xafardejar el teu blog. Gràcies per la teva visita. Quina manera millor de començar que amb aquestes galetes. Us han quedat molt boniques. Si que fer-les és un moment però decorar-les ja és una altra història. Però si es fa en grup la cosa es fa més amena i pel que sembla us ho vareu passar molt bé. Benvinguda, esperem veure'n moltes més....
    Una abraçada.

    ResponElimina